Gjør det enkelt!

Gjør det enkelt!

Trenger du egentlig å bli en ultrasprek, råsterk ny versjon av deg selv? Eller ønsker du bare at ting skulle vært litt lettere, du vil ha mer energi, ha mindre vondter her og der, og slappe av med god samvittighet?

Hvis du har lyst å bli litt mer aktiv i hverdagen så er jeg sikker på at det kan gjøres mye enklere enn du tror! Og likevel gi store resultater. Du trenger ikke å gå fra ingenting, til et fancy treningsprogram med 15 forskjellige øvelser, trene 4 ganger i uken og aldri spise godteri. Hvor lenge tror du at du klarer å opprettholde det?

Gjør det enkelt! Du kan heller ta deg en tur, legge inn noen øvelser i løpet av turen, ta trappen istedenfor heisen, gå av et busstopp tidligere, parkere lenger vekk. Det er bare fantasien som setter grenser, og det trenger ikke være komplisert.

Finn frem et ark, skriv at du skal gå deg en (ekstra) tur i uken i tre uker, og heng den opp et sted du ser den daglig. Når du kan krysse av det, setter du deg et nytt mål om å alltid ta trappen istedenfor heisen, i tillegg til den ene turen. Fortsett med nye utfordringer når du har fått på plass den forrige.  Og vipps så har du skapt noen nye vaner i hverdagen 🙂

Etter noen uker merker du at energinivået stiger, og ting føles lettere enn de gjorde før.  Kanskje du kan legge inn en liten treningsøkt også? Hva med å gå raskt i 10-15 minutter for å bli varm, og så gjøre tre runder med tre øvelser?

For eksempel;

10 x Knebøy

10 x Stjernen

10 x Utfall

- tre runder

Neste uken kan du legge på så det blir 12 repetisjoner på første runden.Og så kan du etter hvert prøve spensthopp istedenfor knebøy. Eller hva med å legge til en øvelse?

Før du vet ordet at det får du to slike kjappe, effektive treningsøkter i uken, og det føles ikke forferdelig 🙂

Kroppen din føles lettere i hverdagen, energinivået stiger, du blir ikke like andpusten når du går opp en trapp, og kanskje føler du deg gladere?Kroppen din vil hvertfall bli gladere!

Husk at det trenger ikke verken koste penger, være vanskelig, eller kreve så mye tid (som du får igjen i form av mer energi). Prøv selv!