Hele livet mitt har jeg vært aktiv, og kjent hvor godt det gjør for både kropp og sinn! Da jeg tok min bachelorgrad i bevegelsesvitenskap på NTNU i Trondheim, fikk jeg masse god kunnskap om hvordan kroppen fungerer, og hvordan den påvirkes av trening og aktivitet. Jeg lærte også mye om hvordan jeg kan best mulig tilpasse treningen til ulike mennesker og grupper, med ulike utfordringer.

Mastergraden i bevegelsesvitenskap tok jeg delvis i Trondheim og delvis i Nice i Frankrike. Prosjektet handlet om hvordan hjernen og avgjørelser som taes påvirkes av utholdenhetstrening. Hjernen fascinerer meg, og jeg lærte utrolig mye nytt om hvordan trening påvirker hjernefunksjoner og hvordan hjernen jobber for å lære nye ting. Dette har jeg fortsatt med å lære mer om, blant annet gjennom kurset "Neuroscience and training" fra Barca University, og gjennom å lese masse forskning på området.

Det er spennende å kunne dele kunnskapen med andre, og se at de klarer å ta i bruk den for å skape seg en bedre hverdag. Når du vet hvordan du skal legge opp dagene for å styrke gode vaner og bli kvitt dårlige vaner, så kan du få til utrolige ting! 

"Most people overestimate what they can do in one year, and underestimate what they can do in ten years"

Det som forskningen sier er optimalt, er kanskje ikke optimalt for deg. For meg er det viktig å kombinere både forskning, kunnskap og ikke minst erfaring for å få de beste resultatene for hver enkelt.

Det er DITT liv og DIN hverdag, og aktiviteten skal tilpasses best mulig til at du får mest mulig ut av det, at det gir energi istedenfor å bli et energisluk. Jeg hjelper deg til å finne ut hvordan du kan få inn nok trening til å nå målene dine, og samtidig nok restitusjon så kroppen (og hodet) får tid til å bygge seg opp sterkere over tid. Smartest mulig trening istedenfor mest mulig trening! 

 

Jeg håper du kan finne litt inspirasjon på siden her, og husk at du kan alltid kontakte meg på astrid@bevegelseogstyrke. no / 40 46 55 62 hvis du lurer på noe =)