Få mer overskudd til det du liker å gjøre!

Drømmer du om å gå en fjelltur med litt mer overskudd og energi? At du kan komme deg opp på toppen, og faktisk nyte utsikten, ikke bare tenke på hvordan i all verden du skal orke å gå ned igjen. Eller har du en hobby som du drev med tidligere, men som du har lagt litt på hyllen nå, for kroppen tåler jo ikke det lenger..?

Trening kan gjøre deg sterkere og bedre bevegeligheten sånn at du kan gjøre mer av det du liker, med en kropp som spiller på lag og et hode som har troen på at du får det til.

Det er ikke noe hokus pokus med treningen jeg tilbyr; du må gjøre jobben, og jeg planlegger, veileder, og tilpasser der det trengs. Mitt mål er at treningen skal gi deg resultater over tid og skape varige endringer i hverdagen og helsen din, og at du skal få mye mestringsfølelse og treningsglede underveis. Noen dager vil det være litt tyngre både å komme seg på trening, og å gjennomføre, men da føles det ekstra godt etterpå, at du faktisk gjorde det! At du stod i det når du helst hadde hatt lyst til å droppe hele greien. Men de fleste gangene håper jeg du kjenner det er godt å komme på trening, og ikke minst at det er gøy å se fremgangen over tid.

Trening trenger ikke å være den tingen du burde, må, skulle ha gjort

Av og til er det kanskje det også, men setter du av tid til å komme på trening så har du satt av tid til deg selv. Da har du møtt opp på trening, og kan være helt tilstede der og da, alene eller sammen med andre, og jobbe på de tingene som gjør deg godt. Trening kan være noe du gjør fordi du er glad i deg selv, og fordi du er verdt å gjøre en innsats for. Og ikke minst; trening kan være gøy, det kan skape mestringsfølelse, muligheter, og minner.

Jeg liker å tenke på det som noe som jeg kan utvikle meg med og lære mye av. Det er spennende, interessant og nyttig, og skaper muligheter. God trening for deg er kanskje ikke det samme som god trening for naboen din. Finn noe som gjør DEG godt, som gjør at du kan utvikle deg og at du  kan finne mestringsfølelsen.

Få mer overskudd til det du liker å gjøre!

Kroppen er laget for bevegelse. Leddene smøres, muskler vedlikeholdes eller blir sterkere, hodet fungerer bedre, humøret kan bli lettere, og mye mye annet. Finner du noe du trives med og kan opprettholde over tid, så har du gjort noe av det beste du kan gjøre for deg selv og helsen din fremover. I noen perioder har du mer tid og overskudd til å trene, i andre perioder vil det være vanskeligere å få til, og da gjelder det å ha gode vaner å stole på, og en god plan.

Bevegelse & Styrke; treningstilbud

La meg hjelpe deg å finne de strategiene som gjør at du endelig klarer å gjøre trening og bevegelse til noe kjekt, og til noe som er varig.

Sterkere og mer bevegelig på 8 uker - trening på nett

Du får et personlig tilpasset program på app, og treningsfellesskap med andre som jobber med samme programmet (tilpasset til dem). Det blir livesendinger med ulike tema i tillegg til individuelle samtaler for at du skal få mest mulig ut av disse 8 ukene.

Meld din interesse her hvis du gjerne vil få tilsendt mer informasjon når det er klart (dette er på ingen måte bindende).

Bevegelse & Styrke - små grupper

Styrke- og bevegelighetstrening for hele kroppen. Vi trener med egen kroppsvekt, med slynger og vekter. Du kan forvente å bli sterkere, mykere, lære mye nytt, øke kroppskontroll og ikke minst ha det gøy! Treningen foregår i Laguneparken Fysioterapi sine lokaler i Bergen. Ettermiddag/kveldstid.

Du booker plass på en fast gruppe som trener én gang i uken, og du får tilgang på app med korte og effektive treningsøkter som kan gjøres hjemme uten utstyr. 

Bevegelse & Styrke - Introkurs

Dette er et introkurs som varer i 4-6 uker, og der går vi gjennom øvelser og bevegelser som gjør deg sterkere og mer bevegelig. Etter introkurs kan du bli med på en av gruppene, du kan fortsette på egenhånd eller vi kan sette sammen en ny gruppe av de som er på introkurset.

Meld interesse her (helt uforpliktende), så sender jeg deg informasjon når neste kurs settes opp.

Hva sier andre?