Hvorfor trener du?

Hva er din drivkraft for trening? Eller har du ikke funnet den enda? Noen trener for å bli bedre i sporten sin, andre trener fordi de elsker det. Noen presser seg gjennom treningsøkten uke etter uke fordi de vet at de har godt av det, og andre igjen trener i perioder. Hvis du trenger en liten dytt til å komme i gang og finne et treningsmål, eller om du føler at du står litt på stedet hvil; Jeg kan hjelpe deg!

Individuelle treningstimer

Individuell treningsveiledning, inne eller ute. Sammen kartlegger vi utfordringer, styrker og svakheter. Vi jobber mot å nå dine mål innen trening, enten det er å bli smertefri, sterkere, bedre i idretten din, eller bare få ny inspirasjon til trening!

Gruppetrening

Bli med på trening med andre, ute eller inne. Varierte øvelser og opplegg, både kondisjon og styrke blir utfordret på ditt nivå! Små grupper og god oppfølging.

Basistrening for lag

Spiller du fotball eller håndball? Ønsker du at du og ditt lag skal bli sterkere og unngå skader? Ta kontakt, så tilpasser jeg opplegget til deres lag.

Send mail

Trening for klatring

Trening for deg som klatrer. Gudmund Grønhaugs bok "Belastningsskader i klatring" følger med i pakken.

Les mer her

Gruppetreninger

Gruppetrening - inne og ute

Små grupper med fokus på variasjon og treningsglede! Tett oppfølging gjør at du får tilpasset treningen til dine utfordringer og mål, samtidig som du har en motivasjon i fellesskapet. Så hvis du syns dørstokkmilen er litt lang, kanskje dette er noe for deg? Ta gjerne kontakt også hvis dere er en gruppe på 5 eller flere så tilpasser jeg timen til dere.

Trening for idrettslag

Ønsker du basistrening, treningsopplegg eller oppvarmingstips for ditt lag? Ta kontakt for tilbud.

Send mail her