PT-GRUPPE

PT-gruppe består av maks 5-6 personer (avhengig av hvilken type gruppe det er), slik at det alltid er mulighet for personlig oppfølging der det trengs. Hvis du er lei av å føle deg som én i mengden på en stor gruppetime, og lure på om du gjør øvelsene riktig, så er denne timen for deg. Hvis du er støttemedlem på et treningssenter, og har lyst å komme i gang med å faktisk trene, så er dette gruppen for deg.

Du melder deg på 8 ukers kurs, og forplikter deg til å dukke opp hver uke, og du kan føle deg trygg på at du gjør øvelsene riktig og får progresjon på treningen. 

Du kan velge mellom slyngetrening/sirkeltrening og morgentrening (eventuelt med frokost), eller jeg kan tilpasse til ønsket trening hvis dere er en gruppe som ønsker å trene sammen. 

PT-TIMER

PT timer er for deg som har et ønske om å komme i gang med trening, tilpasse treningen under en periode med skade eller for deg som ønsker å ta treningen til et nytt nivå. Jeg hjelper deg med å sette gode målsetninger, og sette opp en plan for å nå målene. Du vil kjenne på både utfordringer, mestring og treningsglede. Vi har treningsrommet for oss selv under timen, så du slipper å stå i kø eller tenke på andre underveis. 

Du velger selv hvor mange PT-timer du ønsker, og vi setter opp en plan som er realistisk for din hverdag. 

Ta kontakt for å finne tid for en gratis konsultasjon for å se om dette er noe for deg. 

KURS & FOREDRAG

Ulike kurs og foredrag settes opp med jevne mellomrom på Atlet Trening på Kokstadflaten 32, Bergen. Følg med her for informasjon, eller ta kontakt dersom du ønsker at jeg setter opp et kurs eller foredrag for din bedrift, vennegjeng eller idrettslag. 

Eksempel på kurs/foredrag/workshop kan være; Styrketrening med strikk, gode vaner foredrag, skadeforebygging, mobilitet og bevegelighet, trening uten utstyr osv. 

Hvor foregår treningen?

Treningen foregår i nye flotte lokaler på Atlet Trening på Kokstadflaten 32 i Bergen. Du har alltid rommet for deg selv (eller med gruppen) under treningen og kan fokusere fullt og helt på egen innsats gjennom timen.