På treningstimer hos Bevegelse&Styrke...

... kommer du godt i gang med treningen og vi jobber med de grunnleggende teknikkene sånn at du kan bygge opp et godt grunnlag for å bli sterkere og få bedre bevegelighet. Uansett hvilket nivå du er på, så kan du ved å ta utgangspunkt i dette, bygge deg opp steg for steg til å bli sterkere enn utgangspunktet, uten å sammenligne deg med alle andre.

Jeg vet at terskelen kan være litt høy for å komme i gang. Det kan være litt skummelt å melde seg på noe ukjent og nytt, og å skulle møte på mange nye folk, og kanskje er du redd for at du ikke skal få til øvelsene eller ikke være "trent nok" for å være med.

Da kan jeg fortelle deg at du er ikke alene om å tenke disse tingene! Og det er heller ikke noe å bekymre seg over. Jeg tilrettelegger for hver enkelt der det trengs, og du blir fort kjent med de andre på kurset.

Jeg forklarer godt hvordan du skal gjøre øvelsene, og det er ikke noe dunkende musikk og stress på timene, du får jobbe i ditt eget tempo. Dette er ikke en quickfix på hvordan bli topptrent på noen uker, dette er en start på å legge et solid grunnlag for deg og din helse.

 

Jeg heter Astrid, er helse- og treningsfysiolog og har veldig lyst til å hjelpe DEG med å komme i gang med treningen, sånn at du kan kjenne på kroppen alle de gode tingene som kommer med jevnlig trening og aktivitet over tid. Derfor har jeg satt opp et 6 ukers introkurs til Bevegelse&Styrke, hvor vi kommer godt i gang med treningen og vi jobber med de grunnleggende teknikkene sånn at du kan bygge opp et godt grunnlag for å bli sterkere og få bedre bevegelighet. Uansett hvilket nivå du er på, så kan man ved å ta utgangspunkt i dette, bygge seg opp steg for steg til å bli sterkere enn utgangspunktet, uten å sammenligne deg med alle andre.

Hvem er treneren?

Jeg heter Astrid, og har veldig lyst til å hjelpe DEG med å komme i gang med treningen, sånn at du kan kjenne på kroppen alle de gode tingene som kommer med jevnlig trening og aktivitet over tid.

Med en bachelor- og mastergrad i bevegelsesvitenskap, kurs innen nevrovitenskap og trening, og ikke minst erfaring fra jobb i treningsbransjen de siste 10 årene, kan jeg hjelpe deg med å komme i gang. Jeg brenner for å formidle at trening kan være gøy, motiverende, skape mestring og gode minner, og ikke minst en bedre helse og et bedre syn på seg selv.

Det er viktig for meg at trening skal være noe som gir noe ekstra til deg; mer energi, sosiale opplevelser, mindre vondter, mer styrke og glede. Disse tingene kommer kanskje ikke med én gang du starter, men over tid og med jevnlig trening og aktivitet så får du så mange fordeler!​​​​​​​​
​​​​​

Bli sterkere, få bedre bevegelighet og mer energi

Se for deg at et par måneder fra nå, så har du endelig tatt steget og kommet i gang med trening som du vet gjør så godt for kroppen. Du får veiledning så du vet hva du skal gjøre og hvordan du kan tilpasse for at det skal fungere for deg. Du kjenner at du blir sterkere uke for uke, og du blir ikke like sliten av å gå opp den lange bakken som du gjorde for bare noen uker siden. Armene og ryggen er sterkere når du skal løfte på en kasse, og du kjenner at humøret og hodet kjennes litt lettere i løpet av dagen.

Du vet at du gjør en god investering for helsen din for fremtiden, og det føles godt at du tar vare på deg selv. Da har du også mer å gi til de rundt deg.

 

Bevegelse&Styrke

Styrke- og bevegelighetstrening for hele kroppen. Vi trener med egen kroppsvekt, med slynger og vekter. Du kan forvente å bli sterkere, mykere, lære mye nytt, øke kroppskontroll og ikke minst ha det gøy!

Små grupper, tett oppfølging

Du får alle fordelene med gruppetrening; sosialt, gøy, støtte, motivasjon, og en god gjeng, samtidig som at gruppene er så små at du får individuell tilpasning og oppfølgning der det trengs!

Mer energi, bedre helse og stressmestring

Når du trener jevnlig over tid kan du oppleve alle fordelene med trening; En sterkere kropp tåler stress bedre, takler hverdagens utfordringer lettere, gir bedre søvn, og mer energi!

Praktisk informasjon

Hvor og når

Treningen foregår i treningssal hos Laguneparken Fysioterapi i Bergen. Gruppene består av 6-8 personer, og du booker din faste plass, sånn at det er den samme gjengen du trener med uke etter uke. 50 min treningsøkter.

Tirsdager kl 16:15-17:05  - (for deg som har trent litt før)

Tirsdager kl 17:20-18:10 -  (for deg som vil komme i gang med trening)

Torsdager kl 16:15-17:05 -  (for deg som har trent litt før)

Torsdager kl 17:20-18:10 -  (for deg som vil komme i gang med trening)

Periode og pris
Oppstart er 15.08 og 17.08 (avhengig av om du starter på tirsdager eller torsdager), og du betaler måned for måned, det er 1 mnd bindingstid. Kurset koster 900,- per måned, og inneholder i snitt 4 treninger per måned. Du får også tilgang på treningsapp som du kan trene hjemme med, uten utstyr og med kjappe økter som gjør at du får enda bedre fremgang på treningen. Beløpet faktureres på forskudd hver måned.
Vi har en samtale på forhånd, så du vet hva du kan forvente, og at jeg ser at du passer inn på det kurset du ønsker å gå på.
Påmelding og spørsmål
Begrenset antall plasser, så vær kjapp hvis du vil sikre deg en plass. Ved fullbooket gruppe setter jeg opp venteliste, og du hører fra meg uansett om du får plassen eller kommer på venteliste. Ved spørsmål om gruppen kan du kontakte meg på astrid@bevegelseogstyrke.no eller 40 46 55 62.

Meld interesse, så tar jeg kontakt med deg og vi tar en samtale for å kartlegge og få deg inn på riktig time.

Hva sier andre deltakere om gruppetreningen?

Vil du bli med?

Jeg håper du har lyst å bli med å trene sammen med meg! Gi meg gjerne en lyd om du lurer på noe, så svarer jeg så godt jeg kan. Du kan nå meg på astrid@bevegelseogstyrke.no eller på 40 46 55 62.