Øvelser til minimumsplanen din

5. juli 2023

Oppvarmingsøvelser

Velg to-tre av disse oppvarmingsøvelsene eller sett på litt musikk og beveg deg så du blir varm. Du kan også gjøre øvelsene lett på første runde, og bruke det til å bli varm nok i muskulaturen.

Knebøy

Vindmøllen

Squat to stand

Overkropp - Skyve-øvelser

Velg én av disse øvelsene som representerer skyve-øvelser for overkropp. Gjerne den du føler du får til, men er litt utfordrende, og som du syns er grei å gjennomføre (da er sjansen større for at det blir gjort).

Opp ned planke

Push ups ute – lav stang

Push ups ute – høy stang

Overkropp - Trekk-øvelser

Velg én av disse øvelsene som representerer trekk-øvelser for overkropp. Her må du kanskje velge litt utfra hva du har tilgang på av utstyr; stang/slynger, strikk eller ingenting. Husk at det skal være lav terskel så det må være noe du har hjemme/lett tilgjengelig.

Sittende roing med strikk

Mageliggende rygghev med svømmetak

Liggende roing ute – bøyde bein

Liggende roing ute – strake bein

Bein

Velg én av disse øvelsene som representerer bein-øvelser. Har kan du gjøre den tyngre ved å ta med litt vekt i hendene (vannflasker eller vekter).

Bakside lår og setemuskulatur

Velg én av disse øvelsene som representerer øvelser for bakside lår og setemuskulatur.

God trening!

Da er det bare å skrive ned de øvelsene du har valgt, sette på litt bra musikk, og sette i gang!

Ønsker du en rask og effektiv økt så kan du sette på en stoppeklokke på 15-20 min og se hvor mange runder du klarer av hovedøvelsene, eller du kan bare trene den som en vanlig økt uten noe fokus på tid.

Lykke til, og god treningsøkt =)