Hurra, du har nå tatt et stort steg mot å få kontinuitet i treningen din!

 

Ved å forutse at noen dager og uker (og til og med måneder?) kan bli litt travlere enn vi ønsker, så kan vi planlegge for at treningen ikke er det første som droppes. Det er så mye verdi i en god treningsrutine, og det gjør at du er klar for å fortsette med det du liker å gjøre når det blir mindre travelt igjen, uten å være redd for skader fordi kroppen ikke er klar for belastningen.

To steg

1. Velg øvelsene dine, og skriv de ned. Her får du en PDF som du kan printe ut eller du kan skrive din egen plan på papir. Anbefaler deg å ta bilde når du har skrevet ned økten, og lagre den på mobilen under favoritter. Da har du den lett tilgjengelig når du måtte trenge den.

2. Gjennomfør! Ser du at du har en travel uke foran deg, så setter du opp 10-20 min i kalenderen og setter på en varsling. Sett på favorittmusikken, ikke tenk så mye og bare gjennomfør! Den følelsen du sitter igjen med etterpå er verdt det =)

Første steg mot en sterk kropp og en god og varig treningsrutine er tatt når du har valgt øvelsene, og fylt ut på arket. Neste og kanskje største steget er å faktisk bruke planen! Det krever litt av deg, og spesielt de første gangene, for som du sikkert vet så er det ikke bare bare å endre vaner. Oppfordrer deg derfor til å teste økten en gang eller to så du er godt kjent med den, og terskelen senkes når du skal trene den i en travel hverdag.

Lykke til med å skape en god og varig treningsrutine, og en sterk kropp som er med på det du ønsker å gjøre i hverdagen din. Jeg heier på deg! 

Send meg gjerne en e-post (astrid@bevegelseogstyrke.no) hvis du har spørsmål, og tagg meg gjerne på Instagram (@bevegelseogstyrke) hvis du legger ut fra treningen din, jeg digger å se at du er i gang!