Det aller vanskeligste...

...i starten er ofte å komme i gang med treningsrutinen, å møte opp og gjøre jobben, og jeg er der for å hjelpe deg å bygge denne vanen slik at den blir varig. Kontinuitet i treningen gir råe resultater og god fremgang, og du kommer til å merke det på både energi, humør og styrke!

Treningsøkter og inspirasjon er tilgjengelig når som helst, og du har et opplegg skreddersydd til akkurat deg og din hverdag! Det vil si at du kan ha økter som tar 10 minutter og som pusher deg i retning av målet ditt på travle dager, og du kan ha økter som er litt tyngre og lenger varighet på hvor du får jobbet på teknikk, styrke, bevegelse og ferdigheter.

Vi finner det som passer for deg, og jeg tilpasser og endrer der det trengs. Du har meg tilgjengelig på chat, og jeg vil følge deg opp slik at du får best mulig fremgang på de månedene vi jobber sammen.

Er du klar for å utfordre deg selv?

Små endringer gir store resultater

Hvis du vet med deg selv at du trenger en avtale med noen og en plan å følge for å endelig komme skikkelig i gang, så er dette sjansen din. Jeg har så lyst å hjelpe DEG til å skape varige endringer i livsstil, sånn at du kan gjøre mer av det du elsker å drive med. Mer tur, mer lek, mer JA til utfordringer som du bes med på? Mer godfølelse og mestringsfølelse i hverdagen?

Trening og aktivitet skaper så uendelig mange gode endringer i kroppen, og det å kjenne seg sterkere uke for uke og gang etter gang kjenne på den mestringsfølelsen ved gjennomført trening skal ikke undervurderes. Når du allerede er i gang med trening som gjør godt for deg, så har du kanskje mer lyst til å gjøre et par små endringer ellers i hverdagen også, for å legge enda bedre til rette for en livsstil som lar deg ta steg for steg mot slik du har lyst å leve! 

I tillegg til selve treningen kommer vi også til å jobbe med restitusjon, planlegging, gode vaner og små endringer i hverdagen som gir deg bedre helse og mer energi. 

Hva får du?
 • Treningsprogram i app, med mulighet for å skrive ut programmet
 • Du får også, hvis ønskelig, tips til gode vaner på appen hvor vi jobber med enkle endringer som kan gjøres i hverdagen når det gjelder livsstil for å oppnå varige endringer over tid.
 • Du kan trene hjemmefra uten så mye utstyr eller på senter, jeg tilpasser til det du ønsker (eller en kombinasjon).
Hvordan fungerer det?
 • Du svarer på spørsmålsskjema og vi har en kartleggingssamtale
 • Basert på dette lager jeg treningsprogram tilpasset deg og din hverdag
 • Samtale for å gå gjennom eventuelle spørsmål etter du har mottatt programmet
 • Ukentlige 15 min samtaler (hovedsaklig på dagtid)
 • Tilgang på chat ved spørsmål
Hvor lenge jobber vi sammen?
 • Vi jobber sammen i minst 12 uker, for at det skal bli varige endringer og at man kan merke endringene i hverdagen. Vi snakkes om hvordan vi gjør det med eventuelle ferier eller annet. 
Hvem passer dette for?
 • For deg som er klar for å ta tak i egen helse og trening
 • For deg som har lyst å utfordre deg og er klar for å jobbe med å skape deg varige treningsrutiner
 • For deg som ønsker mer energi, sterkere kropp og bedre helse
 • For deg som er klar for å jobbe godt, ha det gøy og lære nye ting på veien (både om trening og om deg selv)

Er du klar for å utfordre deg selv...

... og komme i gang med stegene mot en varig endring og bedre helse?

Hvis du ikke er helt sikker på om dette passer for deg, men har lyst å høre mer så kan du ta kontakt helt uforpliktende, så finner vi sammen ut om det passer for deg. Dette vil være helt perfekt for noen, og ikke passe for andre, og jeg ønsker å jobbe med deg som er klar for å komme i gang med de tingene du har tenkt på lenge men ikke hatt mulighet til å prioritere før nå.

Snakkes vi?