Se for deg

...at et par måneder fra nå, så har du endelig tatt steget og kommet i gang med trening! Du kjenner at du blir sterkere uke for uke, og du blir ikke like sliten av å gå opp den lange bakken som du gjorde for bare noen uker siden. Humøret og hodet kjennes litt lettere i løpet av dagen. Du vet at du gjør en god investering for helsen din for fremtiden ved å ta vare på deg selv, og da har du også mer å gi til de rundt deg.

På treningstimer hos Bevegelse & Styrke

kommer du godt i gang med treningen og vi jobber med de grunnleggende teknikkene sånn at du kan bygge opp et godt grunnlag for å bli sterkere og få bedre bevegelighet. Jeg forklarer grundig hvordan du skal gjøre øvelsene, og det er ikke noe dunkende musikk og stress på timene. Du får jobbe i ditt eget tempo, og jeg tilrettelegger for hver enkelt der det trengs. Og ikke minst, du blir fort kjent med de andre på timen og får et inspirerende treningsfellesskap. Dette er en start på å legge et solid grunnlag for deg og din helse så du kan gjøre mer av det du ønsker!

Bevegelse & Styrke

Hvem er treneren, og hvordan fungerer treningstimer hos Bevegelse & Styrke?

Astrid Kahrs Dykesteen

Bachelor og master i bevegelsesvitenskap

Med 5-årig utdanning og diverse kurs innen trening og helse, og ikke minst erfaring fra jobb i treningsbransjen de siste 10 årene, kan jeg hjelpe deg med å komme i gang med treningen, sånn at du kan kjenne på kroppen alle de gode tingene som kommer med jevnlig trening og aktivitet over tid. Jeg brenner for å formidle at trening kan være gøy, motiverende, skape mestring og gode minner, og ikke minst en bedre helse og et bedre syn på seg selv.​​​​​

Hvor og når foregår treningen?

Laguneparken Fysioterapi

Treningen foregår i treningssal hos Laguneparken Fysioterapi i Bergen, tirsdag og torsdag ettermiddag/kveld. Gruppene består av 6-8 personer, og du booker din faste plass, sånn at det er den samme gjengen du trener med uke etter uke. 50 min treningsøkter.

Vi trener styrke og bevegelighet med egen kroppsvekt, slynger og vekter.

 

Hva får du?

Ukentlig trening i liten gruppe, app

Du får alle fordelene med gruppetrening; sosialt, motivasjon, og en god gjeng, samtidig som at gruppene er så små at du får individuell tilpasning og oppfølgning der det trengs. Ønsker å du å trene litt ekstra gjennom uken, finner du korte og effektive styrkeøkter i app, eller små bevegelsespauser du kan ta på 5-10 minutter i løpet av dagen.

Du kan forvente å bli sterkere, mykere, øke kroppskontroll og ikke minst ha det gøy!

Prisen per måned er 900,- (i snitt 4 treninger per måned).

Blir du med på trening?

Hvis du tenker at dette er noe for deg, og vil høre mer om ledige plasser og hvilken time som kan passe for deg, ta kontakt med meg: astrid@bevegelseogstyrke.no / 40 46 55 62 eller ved å fylle inn informasjonen din. Jeg gleder meg til å høre fra deg!