Sitter du mye på jobben din?

Alle som jobber på kontor kan sikkert kjenne seg igjen i den sliten følelsen i kroppen etter en lang arbeidsdag, enda du stort sett har sittet på en stol. Det finnes så utrolig mange fordeler med å redusere stillesittingen litt, og det kjennes også veldig godt i kroppen å røre litt på seg  🙂

Hvis du jobber mye foran PC så kjenner du kanskje at det til tider blir lenge i én arbeidsstilling, og man gjør de samme bevegelsene om igjen og om igjen. Det å variere bevegelse og å bryte opp ensidige arbeidsstillinger, er en av de aller beste måtene å holde seg unna belastningsplager relatert til jobben.

Det er jo det man gjør hver dag over tid som gir de store endringene. 10 knebøy hver arbeidsdag blir over 200 ekstra knebøy på en måned det!

Her er et utvalg av øvelser og noen tøyeøvelser (på side 2) som kan gjøres på arbeidsplassen. Kanskje får du et rart blikk eller to, eller kanskje noen blir inspirert av deg og slenger seg med? Jeg heier på deg! 😀 

Du kan velge ut en øvelse eller to som du gjør første uke, eller du kan gjøre ulike øvelser hver dag. Du kan også slå de sammen og lage deg en liten 10-15 minutters økt.