Verdifull investering for fremtiden

Når man blir eldre, endrer også kroppen seg og trening blir enda viktigere for å opprettholde en god helse og en sterk kropp. Sterke bein og bedre balanse for å kunne gå turer på fjellet, trening for en god helse nå og i fremtiden, og ikke minst for å kunne føle deg sterk og ha energi til å gjøre de tingene som gir deg mest glede; om det er å dra på lange turer, være aktiv med familie og venner, eller å kunne bidra for de rundt deg.

Tett oppfølging

Treningsøkter og inspirasjon tilgjengelig i lommen din, og et opplegg skreddersydd til deg og din hverdag er viktig, men kanskje enda mer verdifullt er de ukentlige samtalene. Spesielt i utfordrende perioder, hvor det kanskje butter litt i mot og du ikke klarer å prioritere deg selv like høyt. Da er jeg der som en støttespiller og minner deg på hvorfor det er så viktig at du gjør det, spesielt i den perioden. Kanskje betyr det mindre trening men mer fokus på god søvn og turer i frisk luft.

Det aller vanskeligste...

...i starten er ofte å komme i gang med treningsrutinen, å møte opp og gjøre jobben. Jeg er der for å hjelpe deg å bygge denne vanen slik at den blir varig. Kontinuitet i treningen gir rå resultater og god fremgang, og du kommer til å merke det på både energi, humør og styrke! or å tilpasse best mulig til din hverdag så kan du ha økter som tar 10 minutter og som pusher deg i retning av målet ditt på travle dager, og du kan ha økter som er litt tyngre og lenger varighet på hvor du får jobbet på teknikk, styrke, bevegelse og ferdigheter.

Hvordan fungerer digital helseveiledning?

Jeg følger deg tett opp over tid, hvor vi jobber med å få trening og aktivitet inn som en naturlig del av hverdagen din. Vi jobber med vaner rundt kosthold, søvn og stressmestring, og finner løsninger som fungerer for deg. Med tett oppfølging på video ukentlig kommer det til å gi gode resultater for deg og ditt liv, og du kommer til å få en sterkere kropp med mer energi!

Treneren din

Kompetanse og veiledning

Tilgang på treneren din rett i lommen! Vi snakkes ukentlig på videomøter, og jeg er tilgjengelig på chat hvis du møter på problemer med treningen eller har noen spørsmål.

Treningsprogrammet ditt

Tilgjengelig og tilpasset

Enkel og oversiktlig tilgang på treningsprogrammet ditt, som er skreddersydd til dine mål, forutsetninger, og tilgjengelig utstyr. Du kan trene hjemme eller på senter.

Appen

Oversiktlig og nyttig

Video og instruksjon av alle øvelser i appen Abel, oversikt over treningsuken din og spesifikke gode verktøy for å komme i gang med vaner du ønsker.

Hvem er jeg?

Med 5-årig utdanning (bachelor og master i bevegelsesvitenskap, NTNU) og mange kurs innen trening og helse, og ikke minst erfaring fra jobb i treningsbransjen de siste 10 årene, kan jeg hjelpe deg med å komme i gang med treningen. Sånn at du kan kjenne på kroppen alle de gode tingene som kommer med jevnlig trening og aktivitet over tid. Jeg brenner for å formidle at trening kan være gøy, motiverende, skape mestring og gode minner, og ikke minst en bedre helse og et bedre syn på deg selv.

Hva koster denne investeringen i egen helse?

Digital helseveiledning koster 1890,- per måned de første 3 månedene, og etter det kan du velge om du ønsker å fortsette på den samme tette oppfølgingen, eller om du ønsker å gå ned til annenhver uke, månedlig eller fortsette på egenhånd. Jeg ønsker å jobbe med deg over tid og i minst 3 måneder for å skape en varig endring hos deg. Det tar tid å endre vaner og å komme inn i gode rutiner når det kommer til trening og aktivitet, og for at det ikke skal være en midlertidig endring, men heller en varig en, så jobber vi dedikert sammen over tid.

Jeg gleder meg til å høre fra deg hvis dette er noe du tenker du vil høre mer om! Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale for å se om dette er noe for deg, enten ved å booke en gratis 30 minutters samtale via skjemaet over, eller ta kontakt på astrid@bevegelseogstyrke.no / 40 46 55 62.