Mandag

Tirsdag

Onsdag

Fredag

 

 

 

Vil du prøve en av PT-gruppene? Hvis du ikke har vært med før, så får du en gratis prøvetime.

Send meg en mail på astrid@atlettrening.no

Alle timer gjennomføres på Atlet Trening på Kokstadflaten 32.

(OBS: alle timer er med forbehold om nok antall påmeldinger, endringer kan forekomme).

Slyngetrening

50 minutters effektiv trening for hele kroppen. På disse timene jobber vi mye med kroppskontroll, slik at slyngene blir et godt verktøy for å trene styrke med. Slyngetrening er fantastisk trening for å forebygge plager med skuldre og nakke, og styrke opp kroppen. I starten er det mye fokus på teknikk og så øker intensitet og tempo etterhvert når man har god kontroll på bevegelsene.

Sirkeltrening

50 minutters effektiv sirkeltrening med fokus på å styrke hele kroppen. Vi trener bevegelse og styrke ved hjelp av blant annet kroppsvektøvelser, kettlebells, slynger og stativ. Små grupper og tett oppfølging gjør at du får tilpasset nivået til der du er, og kan jobbe deg sterkere for hver gang. Når teknikken på de ulike øvelsene sitter godt, øker vi intensiteten og tempoet på timen.

Morgentrening

40 minutters effektiv sirkeltrening med fokus på å styrke hele kroppen. Vi trener bevegelse og styrke ved hjelp av blant annet kroppsvektøvelser, kettlebells, slynger og stativ.  Frokost og kaffe/te serveres etterpå. Du er ferdig med både trening og frokost til kl 08:00, og kan gå på jobb med den beste følelsen resten av dagen!

PS: Fredagstreningen er 50 minutter og uten frokost, men kan fås med frokost mot et tillegg i pris dersom ønskelig. 

Priser PT-gruppe

4-6 personer på gruppen
Pris per person
2300 kr
10 ukers kurs
3 personer på gruppen
Pris per person
3600 kr
10 ukers kurs