Motus profilbilde

Velkommen til www.bevegelseogstyrke.no!

Jeg heter Astrid Kahrs Dykesteen og kommer fra Bergen. Jeg har en mastergrad i bevegelsesvitenskap fra medisinsk fakultet på NTNU (St.Olavs hospital), og jobber som bevegelsesviter og trener på Atlet Trening på Kokstad.
Jeg jobber med skadeforebyggende, rehabiliterende og prestasjonsfremmende trening for ulike personer og grupper. Da har jeg én-til-én treningsveiledning, forskjellige gruppetreninger både ute og inne, og treningsopplegget «En Gladere Kropp» på nett.

Jeg brenner for at folk skal kunne ha friheten til å drive med det de elsker, uten å stoppes av unødvendige skader. Det kan være alt fra å leke med barnebarna sine, løpe til bussen uten problemer, eller å nå nye høyder innen sporten sin. Jeg hjelper deg til å bli skadefri og sterkere for å takle de utfordringene akkurat DU gir kroppen din!

Bevegelsesvitenskap er et fagområde som er i stadig utvikling, og det oppdages hele tiden nye ting om den fantastiske kroppen vår. En stor del av utdanningen min består av kritisk vurdering av forskning innen bevegelse og trening, så du kan føle deg trygg på at jeg hele tiden holder meg oppdatert. Man kan aldri bli utlært!

 

Klatring korsvika

Jeg har alltid vært glad i idrett og bevegelse, og har tidligere drevet med sprangridning, håndball og styrketrening.
Nå er det klatring som tar opp mesteparten av fritiden min, og jeg elsker det! Man får utfordret seg på så mange måter; det er både tungt, spennende, sosialt, morsomt, skummelt og gøy på en gang. Og ikke minst gir det så utrolig mange fine turopplevelser med gode venner.

 

Lik gjerne siden min HER på Facebook for å bli oppdatert på nye kurs, aktiviteter og litt personlig.