Er det på tide å ta bedre vare på deg selv?

I en travel hverdag med mye å tenke på, trenger du både energi og en sterk kropp som spiller på lag med deg. Mer enn det trenger du kanskje en plan og gode vaner for å få til det du ønsker i hverdagen.

 

Det er ikke så lett å vite hvor det er best å starte i en jungel av ulike råd og informasjon, og det er lett å gi opp før man i det hele tatt har kommet i gang. Du har kanskje prøvd mange ganger å endelig komme i gang med å spise sunt og trene masse, og det føles bra! Men etter noen uker mister du likevel motivasjonen eller kanskje du får noen vondter fra treningen? Du har ikke så mye tid å bruke på treningen, og det er for komplisert å skulle endre på kostholdet og få det til å fungere for de rundt deg? 

 

Vi vet hvordan det føles! Etter å ha jobbet med mange travle hverdagshelter som prøver å balansere en hektisk hverdag med å ta vare på egen helse, har vi laget et 6 ukers kurs hvor vi har samlet våre beste verktøy for å gjøre små grep i hverdagen som gir store resultater! 

 

Du trenger ikke å bruke timesvis på treningsøkter, og du trenger ikke å snu opp ned på kostholdet ditt. Vi viser deg hvordan du kan implementere enkle, men veldig verdifulle endringer i hverdagen. 

 

Vi hjelper travle hverdagshelter med å ta vare på seg selv og egen helse gjennom trening og gode vaner. 

 

Hva får du?

Treningsapp

Du får korte effektive treningsøkter som trener hele kroppen uten utstyr. Du velger når du vil trene, og om det er ute eller inne. Videoer viser utførelse og ulike nivåer, slik at du kan utfordre deg selv og bli sterkere over tid.

Gode vaner

Du får kunnskapen, verktøyene og støtten for å skape varige endringer i hverdagen din. Små og enkle vaner som skaper store og verdifulle resultater!

Kommunikasjon

Du kan sende oss melding direkte i appen, og vi svarer deg så raskt vi kan. Vi sender ut små tips og påminnelser for at du skal få mest mulig ut av kurset.

Lær hvordan du...

Får resultater med treningen

Lær hvordan du kan trene korte og effektive treningsøkter som er mer enn gode nok til å gi store resultater over tid. Få kunnskap til hvordan du kan legge opp din egen treningsuke hvor du får mest mulig verdi fra den tiden du bruker, og lær hvordan du kan trene for å få mer energi, istedenfor at treningen tar all energien du har til overs.

Planlegger for en mindre stressende uke

La oss hjelpe deg til å bli litt mindre forvirret når det kommer til planlegging av en travel hverdag. Vi har gode verktøy og tips til små endringer som kan bidra til mindre stress i hverdagen, og appen hjelper deg ved å minne deg på vanene før de har blitt automatiske.

Får mer overskudd i en travel hverdag

Jobb med gode vaner rundt søvn. Søvn er en superkraft i hverdagen, og i lengden. Søvn er kroppens og hodets måte å hente seg inn igjen for å bli klar for en ny dag, og det er der du bygger opp en sterkere kropp og mer klarhet i hodet. Får du på plass gode søvnvaner, får du utrolig verdifull gevinst tilbake.

Passer dette for deg?

Hvem er dette kurset for?

Dette er for deg som...

  • Har lyst på mer energi og overskudd i hverdagen 
  • Har lyst å gjøre små og enkle, men varige endringer i hverdagen, 
  • Alltid setter andre først, og nedprioriterer deg selv
  • Har lyst å gjøre noen grep for å bedre egen helse, men som ikke helt vet hvor du skal begynne.
  • Har lyst på litt mer kunnskap om hvordan kropp og hode fungerer, sånn at du kan legge mer til rette for å spille på lag med deg selv.

Hvem er dette kurset ikke for?

Dette er ikke for deg...

  • hvis du har lyst på en quickfix som gjør at du raser ned i vekt eller blir topptrent på noen uker.
  • som tror at det finnes en tablett og en kur som gjør at du endelig kan få alle de resultatene du ønsker deg.
  • som er godt i gang med trening og gode vaner i hverdagen, og som har masse energi i hverdagen.