Klar for en forandring?

De tingene du gjør hver dag, er de tingene som definerer hvordan hverdagen din er. De små valgene du gjør hver eneste dag vil påvirke hvordan livet ditt ser ut over uker, måneder og år. Både litt skummelt å tenke på, men også inspirerende. 

Har du opplevd den følelsen av mestring og flyt når du er inne i en god treningsperiode? Kroppen kjennes sterk, hodet klart og energinivået høyt. Hva om du kunne ha lært deg å gjøre dette om til en livsstil istedenfor at det er slik i perioder? 

Så lett, og så vanskelig... 

Hvis du er klar for å komme i gang én gang for alle, så har jeg et par plasser ledig for samarbeid over 12 eller 24 uker. 

 

"Show me your habits, and I'll show you your future"

Tren på PT gruppe én dag i uken og PT solo én dag i uken. For PT-gruppe kan du velge om du har lyst til å bli med på slyngetrening, sirkeltrening eller morgentrening med frokost (før jobb). På PT-gruppene er det maks 6 personer slik at du får best mulig oppfølging, og du får individuell tilpasning der det trengs. Hos Atlet Trening har du alltid treningsrommet for deg selv når du har PT-solotimer. Vi jobber mye med kroppskontroll og basisstyrke i starten, og så øker vi både belastning og intensitet over tid, tilpasset ditt nivå. 

Treningen foregår i nye, flotte lokaler hos Atlet Trening på Kokstadflaten 32 i Bergen. 

I tillegg får du oppfølging via app/mail og du får et enkelt og gjennomførbart treningsprogram som kan gjøres hjemme/i ferier, inkludert videoer for gjennomførelse. 

Jeg er opptatt av at du skal finne noe som fungerer for deg, ditt liv og din hverdag. Hvis du finner noe du trives med, så er det en varig livsstilsendring, og ikke noe midlertidig. Du lærer deg å takle de små og store hindringene på veien. Jeg ønsker at både du og jeg skal føle at kjemien stemmer for å jobbe sammen over tid, så derfor har du mulighet til å avbryte samarbeidet i løpet av de to første ukene, dersom du ikke er fornøyd. 

Jeg følger deg opp, gir deg verktøyene til å lykkes, heier på deg, men det er du som må gjøre jobben. Hvis du er klar for å utfordre deg selv, og komme i gang én gang for alle; book din plass i dag! 

I tillegg til gode vaner får du også...

..en kickstart på treningen

Kom i gang med trening med egen kroppsvekt, kettlebells og slynger. Lær deg hvordan du kan trene effektivt på egenhånd, med minimalt med utstyr. Vi jobber med økt kroppskontroll, og lover mye moro underveis!

..en sterkere kropp

Med en sterkere kropp er det også fare for økt mestringsfølelse, bedre humør, bedre selvtillit, mer energi, mer overskudd i hverdagen og mye mye mer. Tør du å bli med?

..tett oppfølging

Med maks 6 personer på gruppene, i tillegg til én-til-én treningstimer, får du veldig god oppfølging hele tiden. Så du kan føle deg sikker på at du gjør ting riktig, og får jobbet med akkurat det du trenger.

Hva får du?

1 PT-time i uken

1 PT-gruppe i uken

Trene i nye, flotte lokaler hos Atlet Trening

Enkelt og gjennomførbart treningsprogram for hjemme/ferier

Tilgang på app med loggføring, program, videoer og kommunikasjon

Intervalløkter

Mail med tips og inspirasjon 

Mestringsfølelse, godfølelse, råhet! 

Gode vaner 

Velg mellom 12 uker og 24 uker

12 uker

  • Per måned: 5225,-
  • Total pakkepris: 15 675,-

 

24 uker

  • Per måned: 4900,-
  • Total pakkepris: 29 400,-

 

 

 

TRENEREN

Astrid Kahrs Dykesteen

Med stor interesse for trening, fysisk aktivitet og helse, og en solid utdanning i bunn, kan jeg hjelpe deg med å nå dine mål! Jeg er opptatt av at trening og bevegelse skal være motiverende, utfordrende og variert. Jeg tilpasser treningen til nettopp DEG, og hjelper deg til å komme i gang med trening som du finner glede i. 

Utdanning og kurs: 

  • Bachelor, bevegelsesvitenskap fra NTNU
  • Master, bevegelsesvitenskap fra NTNU
  • 7 års erfaring som gruppeinstruktør/PT 
  • Sertifisert slyngetreningsinstruktør fra Jungle Sports 
  • Neuroscience and training kurs fra Barca University
  • (les mer under "om meg" fanen)