En Gladere Kropp er et opplegg som du enkelt kan følge i en travel hverdag, og vil gi deg resultater livet ut. De neste seks månedene får du hjelp til å komme i gang, og  ressursene til å fortsette på egenhånd. Målet er at du får mer energi, styrke og En Gladere Kropp for å gjøre det du ønsker i livet!

Tren hjemme!

Programmene kan gjennomføres uten utstyr, hvor som helst, og kan tilpasses etter ditt nivå. Det tar bare 30 minutter tre ganger i uken, med mulighet for å dele opp i kortere 15 min økter på travle dager. Du får også en bonusøkt med fokus på kondisjon, og tips og råd om hvordan du kan øke hverdagsaktiviteten. Bli med og opplev alle fordelene med trening, kjenn at du blir sterkere og raskere og får mer energi!

Matinspirasjon

Du får tips og inspirasjon til frokoster, lunsjer, middagsretter, snacks og mellommåltid. Oppskrifter finner du på din konto, så du kan spare tid på å tenke på hva du skal ha til middag den uken. Dette er ingen diett eller kaloritelling, det er rett og slett inspirasjon til et godt og næringsrikt kosthold så du kan få en gladere kropp med mer energi i hverdagen!

Fordeler

Treningen kan gjennomføres hvor som helst, når som helst. Du trenger ikke utstyr/treningssenter. Du får oppfølging av bevegelsesviter, med individuell tilpasning av øvelser ved behov. Du får svar på spørsmål privat eller i gruppen. - Og selvfølgelig - ingen bindingstid!

Hva får du?

Nytt treningsprogram hver måned - Oppskrifter og matinspirasjon - Tilgang til et motiverende fellesskap på nett - Øvelsesbank du kan bruke på nett og mobil - Bonusøkter med fokus på kondisjon - Smarte tips&triks - Artikler om trening

Hva sier andre om opplegget?

Natasha Breivik

Super bra treningsprogram med en motiverende trener! Øvelsene var passelig tunge og gøye. Jeg merket at treningsrutinene er komt godt inn i hverdagen, og at det skal så lite til for at kroppen skal bli GLAD ???? Jeg føler meg mer motivert og bra for hver uke med øvelsene og det var ekstra gøyt og motiverende med utfordringer underveis.

Cecilie K

Veldig godt program! Øvelsene så lette ut ved første øyekast, men kjente det godt i kroppen. Enkle og svært effektive øvelser. Programmet har også senket dørstokkmilen; det har hjulpet veldig å ha et fast program å forholde seg til – gjør treningen mer målrettet, effektiv og lettere å gjennomføre. Anbefaler dette til alle som trenger litt motivasjon eller er litt usikre på hva og hvordan man skal trene effektivt. Hjelper å ha en plan før man starter på økten, og ble merkbart sterkere etter bare to uker!

Sonja

Jeg likte dette treningsprogrammet, da det var gjennomførbart for meg som sliter med å få tiden til å strekke til/prioritere tid til meg selv og trening. Veldig positivt med link til hver øvelse, slik at man får sett hvordan den skal gjennomføres! Veldig greit oppsett og enkelt forklart program også!

Så hvordan fungerer det?

Registrer deg

Legg inn informasjonen din på neste side. Velg om du vil betale med kort eller PayPal. Skriv inn rabattkode hvis du har. Første måned; 49,- og deretter 249,- i måneden, eller betal engangsbeløpet 999,- for alle seks månedene og få én måned gratis!

Få tilgang og kom i gang!

Du får umiddelbart tilgang til "min konto", hvor du finner alt av treningsprogram, øvelsesbank, oppskrifter, tips&triks, artikler osv. Du får også tilgang til en lukket Facebookgruppe hvor du kan finne inspirasjon, stille spørsmål og heie på andre som er med!

Få en GLADERE kropp!

Test ut treningsprogrammet, og spør meg i gruppen eller på mail (astrid@bevegelseogstyrke.no) hvis det dukker opp noen spørsmål! Jeg hjelper deg hvis du trenger å tilpasse/endre en øvelse eller ønsker gjennomgang av teknikk, eller bare trenger litt motivasjon 🙂

ASTRID KAHRS DYKESTEEN 
 

- Master i bevegelsesvitenskap

Jeg brenner for at folk skal kunne ha friheten til å drive med det de elsker, uten å stoppes av unødvendige skader. Med solid utdanning og stor interesse for helse, bevegelse og trening kan jeg hjelpe deg til en bedre hverdag, og til å nå nye mål!